Vi ansætter, udvikler og beholder de dygtigste, mest kundeorienterede medarbejdere inden for vores område. Vores organisation som helhed har udført mere end 8.000 installationer. Vi leverer mere end 1,5 millioner konsulenttimer i vores primære brancher fødevarer, produktion og detailhandel, hvor vi har håndteret stort set enhver tænkelig udfordring, hvor teknologi kan være til nytte.

Columbus er et børsnoteret selskab med over 28 års veldokumenteret succes i branchen. Vi har ressourcerne til at skabe, erhverve og udvikle den ekspertise og de teknologier, der virkelig gør en forskel.

Uanset hvilken vej din virksomhed tager i sin levetid, er Columbus med på rejsen. Med over 40 kontorer, et globalt leveringscenter og standardiserede metoder har vi størrelsen og ressourcerne til at hjælpe dig når som helst i virksomhedens udvikling og hvor som helst i verden. Columbus' teams har ekspertisen inden for forretning, industri, digitalisering og lokal forretningskultur til at gennemføre komplekse, internationale projekter.

Vores software er anerkendt som et solidt, sikkert valg, hvilket understreges af de mange priser, vi har vundet. Columbus er tre gange blevet udnævnt til Microsoft Global ISV of the Year inden for de seneste år.

Ligesom de fleste af vores kunder er vi ikke tilfredse med bare at forbedre de eksisterende forretningsforhold. Vi bidrager med vores løsninger, ekspertise og ressourcer for at hjælp dig med at transformere virksomheden og gå nye veje inden for din branche. Columbus' tilgang understøtter og fremskynder mobilitet, tingenes internet (IoT – Internet of Things), skyen og andre teknologier i hastig udvikling og fremmer dermed din transformation på en målrettet og kontrolleret måde. Mere end 1.800 virksomheder i 42 lande administrerer deres forretningsudvikling med branche- og produktivitetsløsninger, der er udviklet af Columbus.

Det er ikke svært, når først man ved hvordan ... 'Once you know how'!

Lokation
Ballerup, Aarhus eller Aalborg

Tiltrædelse
Snarest muligt

Ansøgningsfrist
Ansøgninger behandles løbende

Infrastructure Solution Architect søges

Columbus søger en endnu en kollega, der er interesseret i at arbejde med alle de nyeste Microsoft teknologier, herunder nærmest samtlige Azure områder. Du kommer måske direkte fra en relevant IT uddannelse og/eller medbringer relevant praktisk erfaring fra en it afdeling i privat eller offentlig regi. Uanset hvad, skal vi nok ”klæde” den rette kandidat på.

 

Der er tale om en udfordrende stilling med mulighed for at arbejde med spændende og komplekse projekter – såvel nationalt som internationalt. Du får en central og afgørende rolle i de enkelte projekter, da din evne til at forstå kundens forretning og processer i høj grad er med til at sikre den rette løsning.

Du vil ligeledes få teknisk ansvar samt være med i de kommende Azure strategier og planer for Columbus, hvilket medfører involvering og viden omkring Azure samt understøttende teknologier. Du får rigtig gode muligheder for høj faglig sparring, da vi beskæftiger nogle af de bedste Microsoft konsulenter og udviklere i Danmark. Det er bl.a. også medvirkende til, at vi er tæt på Microsoft og således har været med til udviklingen af deres Cloud ERP system (Dynamics 365 Operations), som indeholder nærmest alle tænkelige Azure teknologier. 

Hvis dette lyder som noget for dig, er du godt på vej til at blive en del af vores hold.

  

Din rolle bliver at rådgive og assistere vore kunder med at skabe en optimal platform for deres forretningssystemer og deres systemer baseret på de nyeste Microsoft teknologier.

Du vil desuden deltage i alle dicipliner inden for implementering som eksempelvis:

 • Procesanalyse og design
 • Udarbejdelse af proof of concept og løsningsbeskrivelser
 • Opsætning og konfiguration
 • Idriftsættelse
 • Infrastruktur optimering mv.

Du vil fungere som 2,3,4 level support for såvel kunder som interne ressourcer og indgår således ikke i vagtordning eller lignende.

 

Din baggrund og kompetencer
Du har naturligvis en bred og tung forståelse for infrastruktur – det kunne være drift af Windows miljøer og/eller platforme med et kendskab til Microsofts Server portefølje.

Vi søger dig der:

 • Kan nikke genkendende til teknologier som: Azure administration, SQL Server, ADFS, Active Directory, Sharepoint, Windows og eventuel Office 365. Du behøver ikke have alle kompetencer, men jo flere desto bedre.
 • Har god forståelse for netværkskomponenter og opbygning
 • Er stærk i metodisk fejlfinding
 • Har stor interesse for forandringsprocesser og lyst til at skabe det exceptionelle
 • Er ambitiøs nok til at ville være blandt de allerbedste - og ikke mindst lære fra dem

Du forventes at:

 • Kunne skrive og tale flydende dansk og engelsk
 • Være udafvendt, engageret og kvalitetsbevidst
 • Kunne arbejde selvstændigt og indgå som holdspiller
 • Have en høj grad af struktur i dit daglige arbejde
 • Kunne bevare overblikket i selv pressede situationer
 • Være indstillet på, at jobbet til tider kan indebære rejseaktivitet

 

Ud over et udfordrende job med nationale og internationale opgaver, tilbyder vi dig først og fremmest en arbejdsplads med fantastiske kolleger, der er gode for en faglig stærk sparring og som har det sjovt sammen. En attraktiv ansættelse med bl.a. fleksibilitet, der får arbejde og fritid til at hænge sammen, ser vi som et selvfølge.


Yderligere informationer omkring stillingen kan fås ved henvendelse til Manager Infrastructure Solutions Mads Rosenville Pullkinen på hr.dk@columbusglobal.com.