En spændende og udfordrende arbejdsplads

Hos Columbus hjælper vi virksomheder med at accelere den digitale transformation af deres forretning. Vi forstår forretningsprocesser og har stor indsigt i og international erfaring med at udvikle, implementere, markedsføre og sælge innovative ERP- (Microsoft Dynamics) og software løsninger samt serviceydelser til produktion-, retail- og fødevareindustrien.

Som medarbejder hos Columbus bliver du en del af en internationalt koncern med mere end 25 års erfaring. Samlet er vi ca. 1300 medarbejdere i 10 lande og mere end 200 medarbejdere i Danmark fordelt på afdelinger i Ballerup, Søborg, Aarhus, Aalborg og Viborg.

Hos Columbus er vi stolte af vores medarbejdere, deres viden, kompetencer og evner til at skabe forretningsmæssige resultater for vores kunder.

Det er ikke svært, når først man ved hvordan ... 'Once you know how'!

Lokation
Aarhus

Tiltrædelse
Snarest muligt

Ansøgningsfrist
Ansøgninger behandles løbende

Erfarne NAV forretningskonsulenter og Lead Solution Architects søges til Aarhus  

 

Ønsker du specialisering i brancheløsninger og rigtig gerne på større projekter?

Kunne du tænke dig personlig og faglig udvikling via erfarne kollegaer?

Så er du måske én af de nye kollegaer vi søger!  

 

Vores afdeling i Aarhus skal opbygges yderligere, og vi søger i den forbindelse erfarne forretningskonsulenter og NAV superbrugere med lyst til at arbejde på større projekter – både rent danske men også projekter med et globalt setup. Brænder du for at have rollen som Lead Solution Architect i sådanne projekter, er det også muligt.  

Hos Columbus er vi brancheorienterede, og i vores NAV forretning har vi fokus på Logistik og Produktion – med speciale indenfor fødevarevirksomheder. Løsningerne, der understøtter disse vertikaler, er alle udviklet i NAV/.net og af vores eget udviklingsselskab. Vi ved, at de bedste løsninger leveres af professionelle med baggrund og erfaring fra vores nøgleindustrier; den regulerede industri og produktionsvirksomheder. Vi arbejder med den nyeste version og har en professionel procesorienteret tilgang til implementering helt fra diagnostiserings-fasen.

 

Din rolle og baggrund..

Du er naturligvis udadvendt og lægger vægt på at sikre gode relationer på tværs af virksomheden til såvel kunden som kollegaerne. Du bliver kundens rådgiver og skal kunne udfordre og assistere vore kunder med at skabe Industry Best Practise løsninger inden for understøttelse af salg, logistik og produktion.

Du vil desuden deltage i alle dicipliner inden for implementering som f.eks.

  • Procesanalyse, design, og optimering af forretningsgange
  • Udarbejde Proof of Concept og løsningsbeskrivelser
  • Opsætning og konfiguration og implementeringsarbejde
  • QA opgaver (funktions- og procestest, kvalitetssikring)
  • Undervisning og assistance i forbindelse med idriftsættelser

Du har gerne en længerevarende uddannelse bag dig og +5 års erfaring med NAV - gerne i form af implementeringsprojekter. Du arbejder procesorienteret og har lyst til at skabe det exceptionelle.

 

Derfor vælger du os..

Du har lyst til at bidrage med opbygningen af en afdeling, der er ved at sætte sit præg på NAV markedet. Du vil gerne omgives af kompetente og fantastiske kollegaer, der er gode for en faglig stærk sparring, har faglige dage til vidensdeling og udveksling af løsninger og som har det rigtig sjovt sammen. 

Faktisk har vi det så godt kollegialt, at flere også gerne bruger fritiden sammen. Det kommer eksempelvis til udtryk, når startskuddet lyder til Nordic Race og DHL, og når sneen falder i de østrigske alper.   

 

Lyder dette som noget der matcher dig, ser vi frem til snart at modtage din ansøgning. Ansøgningerne vil blive behandlet løbende, men hav lidt tålmodighed med os her i juli, hvor den også står på ferietid med vores familier.

Har du spørgsmål til stillingen er du naturligvis mere end velkommen til at kontakte Tom Bober Tønnesen, Team Manager på telefon 70 20 50 00. Derudover kan du finde endnu flere oplysninger om os på www.columbusglobal.com/da-DK