Vi ansætter, udvikler og beholder de dygtigste, mest kundeorienterede medarbejdere inden for vores område. Vores organisation som helhed har udført mere end 8.000 installationer. Vi leverer mere end en million konsulenttimer i vores primære brancher fødevarer, produktion og detailhandel, hvor vi har håndteret stort set enhver tænkelig udfordring, hvor teknologi kan være til nytte.

Columbus er et børsnoteret selskab med over 27 års veldokumenteret succes i branchen. Vi har ressourcerne til at skabe, erhverve og udvikle den ekspertise og de teknologier, der virkelig gør en forskel.

Uanset hvilken vej din virksomhed tager i sin levetid, er Columbus med på rejsen. Med over 40 kontorer, et globalt leveringscenter og standardiserede metoder har vi størrelsen og ressourcerne til at hjælpe dig når som helst i virksomhedens udvikling og hvor som helst i verden. Columbus' teams har ekspertisen inden for forretning, industri, digitalisering og lokal forretningskultur til at gennemføre komplekse, internationale projekter.

Vores software er anerkendt som et solidt, sikkert valg, hvilket understreges af de mange priser, vi har vundet. Columbus er tre gange blevet udnævnt til Microsoft Global ISV of the Year inden for de seneste år.

Ligesom de fleste af vores kunder er vi ikke tilfredse med bare at forbedre de eksisterende forretningsforhold. Vi bidrager med vores løsninger, ekspertise og ressourcer for at hjælp dig med at transformere virksomheden og gå nye veje inden for din branche. Columbus' tilgang understøtter og fremskynder mobilitet, tingenes internet (IoT – Internet of Things), skyen og andre teknologier i hastig udvikling og fremmer dermed din transformation på en målrettet og kontrolleret måde. Mere end 1.800 virksomheder i 42 lande administrerer deres forretningsudvikling med branche- og produktivitetsløsninger, der er udviklet af Columbus.

Det er ikke svært, når først man ved hvordan ... 'Once you know how'!

Lokation
Aarhus

Tiltrædelse
Snarest muligt

Ansøgningsfrist
Ansøgninger behandles løbende

Erfarne NAV forretningskonsulenter og Lead Solution Architects søges til Aarhus og Søborg

 

Ønsker du specialisering i brancheløsninger og rigtig gerne på større projekter?

Kunne du tænke dig personlig og faglig udvikling og sparring med erfarne kollegaer?

Så er du måske dén kollega vi søger!  

 

Vores afdelinger i Aarhus og Søborg skal opbygges yderligere, og vi søger i den forbindelse erfarne forretningskonsulenter og NAV superbrugere med lyst til at arbejde på større projekter – både rent danske men også projekter med et globalt setup. Brænder du for at have rollen som Lead Solution Architect i sådanne projekter, er det også muligt.  

Hos Columbus er vi brancheorienterede, og i vores NAV forretning er vores fokus rettet mod Logistik og Produktion – med speciale indenfor fødevarevirksomheder. Løsningerne, der understøtter disse vertikaler, er alle udviklet i NAV/.net og af vores eget udviklingsselskab.

Vi ved, at de bedste løsninger leveres af professionelle med baggrund og erfaring fra vores nøgleindustrier; den regulerede industri og produktionsvirksomheder. Der arbejdes med den nyeste version og med en professionel procesorienteret tilgang til implementering helt fra diagnostiserings-fasen.

 

Din rolle og baggrund..

Du er naturligvis udadvendt og lægger vægt på at sikre gode relationer på tværs af virksomheden til såvel kunden som kollegaerne. Du bliver kundens rådgiver og skal kunne udfordre og assistere kunden med at skabe Industry Best Practise løsninger inden for understøttelse af salg, logistik og produktion.

Du vil desuden deltage i alle dicipliner inden for implementering som f.eks.

  • Procesanalyse, design, og optimering af forretningsgange
  • Udarbejde Proof of Concept og løsningsbeskrivelser
  • Opsætning og konfiguration og implementeringsarbejde
  • QA opgaver (funktions- og procestest, kvalitetssikring)
  • Undervisning og assistance i forbindelse med idriftsættelser

Du har gerne en længerevarende uddannelse bag dig og +5 års erfaring med NAV - gerne i form af implementeringsprojekter. Du arbejder procesorienteret og motiveres af at skabe skabe det exceptionelle.

 

Derfor vælger du os..

Du har lyst til at bidrage med opbygningen af en afdeling, der er ved at sætte sit præg på NAV markedet. Du vil gerne omgives af kompetente og fantastiske kollegaer, der er gode for en faglig stærk sparring, har faglige dage til vidensdeling og udveksling af løsninger og som har det rigtig sjovt sammen. 

Faktisk har vi det så godt kollegialt, at flere også gerne bruger fritiden sammen. Det kommer eksempelvis til udtryk, når startskuddet lyder til Nordic Race og DHL, og når sneen falder i de østrigske alper.   

 

Lyder dette som noget der matcher dig, ser vi frem til snart at modtage din ansøgning. Ansøgningerne vil blive behandlet løbende, men hav lidt tålmodighed med os her i juli, hvor den også står på ferietid med vores familier.

Har du spørgsmål til stillingen er du naturligvis mere end velkommen til at kontakte Tom Bober Tønnesen, Team Manager i vest eller Inge Hildorf, Team Manager i øst på telefon 70 20 50 00.

Derudover kan du finde endnu flere oplysninger om os på www.columbusglobal.com/da-DK