En spændende og udfordrende arbejdsplads

Hos Columbus hjælper vi virksomheder med at accelere den digitale transformation af deres forretning. Vi forstår forretningsprocesser og har stor indsigt i og international erfaring med at udvikle, implementere, markedsføre og sælge innovative ERP- (Microsoft Dynamics) og software løsninger samt serviceydelser til produktion-, retail- og fødevareindustrien.

Som medarbejder hos Columbus bliver du en del af en internationalt koncern med mere end 25 års erfaring. Samlet er vi ca. 1300 medarbejdere i 10 lande og mere end 200 medarbejdere i Danmark fordelt på afdelinger i Ballerup, Søborg, Aarhus, Aalborg og Viborg.

Hos Columbus er vi stolte af vores medarbejdere, deres viden, kompetencer og evner til at skabe forretningsmæssige resultater for vores kunder.

Det er ikke svært, når først man ved hvordan ... 'Once you know how'!

Lokation
Ballerup eller Aarhus

Ansøgningsfrist
Ansøgninger behandles løbende

Søg stillingen

Tip en ven

Udskriv

Del på

Market Manager, Business Analytics

 

Kan du forklare vores kunder om Business Analytics og vise dem hvilken værdi de kan få deraf?

Vil du fungere som en nøglespiller samt udfylde en helt afgørende rolle med stor indflydelse på vores go-to-market strategi?

Så er dette en unik mulighed for at tage ansvar for vores fremtidige salgsaktiviteter omkring Business Analytics både lokalt og internationalt i tæt samspil med de dygtigste kolleger.

 

Bliv ansvarlig for salg af Business Analytics løsninger

Som Market Manager får du ansvar for at drive salget og løsningerne af Business Analytics og bliver således det centrale omdrejningspunkt i forhold til vores salgsaktiviteter på dette område. Du skal bidrage til holdbare løsningsvisioner for vores kommende og eksisterende kunde i samarbejde med såvel de øvrige sælgere som de leveranceansvarlige.

Du bliver ansvarlig for at øge virksomhedens portefølje af kunder og skal selvstændigt planlægge, booke og gennemføre møder med nye target-kunder med henblik på at sælge Columbus’ Business Analytics løsninger.

Designet af løsningskoncepter indenfor Business Analytics (BI, Cortana, IOT, budgettering, konsolidering samt forecasting) vil du stå for i tæt samarbejde med de leveranceansvarlige.

Din styrke ligger i at skabe visioner hos kunderne, forstå deres processer og anvise konkrete løsningsforslag. I overensstemmelse med vores software partners løsningsstrategi og vision, tænker du også rollebaseret og ved, hvordan man synliggør den værdi, vi med vores løsninger og kompetencer kan tilvejebringe kunden.

At du kan lukke kontrakten og sikre fremdrift under implementeringen, ser vi som en selvfølge.

 

Professionalisme og fantastisk engagement fra de dygtigste kolleger

Om du skal have din hverdag på vores kontor i Ballerup eller Aarhus er helt op til dig. Til gengæld er det sikkert, at du tilbydes et tæt samarbejde med Danmarks dygtigste salg-, marketing- og serviceteams uanset lokationen. Vi er de dygtigste, fordi vi implementerer med en processorienteret og metodisk tilgang som i dén grad også sikrer kunden den rigtige løsning i henhold til den kommende EU dataforordning.

”Vi er en salgsafdeling præget af team stemning – sparring, professionalisme og teamwork er i højsædet. Men teamworket rækker også videre ud i organisationen”, fortæller Sales Director Søren Vive.

Det betyder også at vores arbejdsplads har det så godt kollegialt, at flere også gerne bruger fritiden sammen. Det kommer eksempelvis til udtryk, når startskuddene lyder til Nordic Race og DHL, og når sneen falder i de østrigske alper.  

  

Som den ideelle kandidat har du solid erfaring fra en lignende stilling, en dyb økonomisk forståelse, gerne via din uddannelse, samt en analytisk evne i forhold til at forstå kundens processer. Endvidere evner du naturligvis at initiere og gennemføre salgsaktiviteter.

  • Du er troværdig og strukturet og formår at begejstre kunderne med dine evner til at se løsningsmuligheder og matche op mod kundens udfordringer og ønsker.
  • Du har et stort relevant netværk og er i den grad udadvendt og relationsskabende – både i forhold til kunder samt partnere (gerne hos Microsoft og Qlik)
  • Du trives med rejseaktivitet og muligheden for at løse internationale opgaver i samarbejde med vores Columbus kolleger i andre lande
  • Du skriver og taler flydende dansk og engelsk

 

Lyder dette som noget der matcher dig, ser vi frem til snart at modtage din ansøgning. Ansøgningerne vil blive behandlet løbende, men hav lidt tålmodighed med os her i juli, hvor den også står på ferietid med vores familier.

Har du spørgsmål til stillingen er du naturligvis mere end velkommen til at kontakte Søren Vive, Sales Director på telefon 70 20 50 00. Derudover kan du finde endnu flere oplysninger om os på www.columbusglobal.com/da-DK