Vi ansætter, udvikler og beholder de dygtigste, mest kundeorienterede medarbejdere inden for vores område. Vores organisation som helhed har udført mere end 8.000 installationer. Vi leverer mere end 1,5 millioner konsulenttimer i vores primære brancher fødevarer, produktion og detailhandel, hvor vi har håndteret stort set enhver tænkelig udfordring, hvor teknologi kan være til nytte.

Columbus er et børsnoteret selskab med over 28 års veldokumenteret succes i branchen. Vi har ressourcerne til at skabe, erhverve og udvikle den ekspertise og de teknologier, der virkelig gør en forskel.

Uanset hvilken vej din virksomhed tager i sin levetid, er Columbus med på rejsen. Med over 40 kontorer, et globalt leveringscenter og standardiserede metoder har vi størrelsen og ressourcerne til at hjælpe dig når som helst i virksomhedens udvikling og hvor som helst i verden. Columbus' teams har ekspertisen inden for forretning, industri, digitalisering og lokal forretningskultur til at gennemføre komplekse, internationale projekter.

Vores software er anerkendt som et solidt, sikkert valg, hvilket understreges af de mange priser, vi har vundet. Columbus er tre gange blevet udnævnt til Microsoft Global ISV of the Year inden for de seneste år.

Ligesom de fleste af vores kunder er vi ikke tilfredse med bare at forbedre de eksisterende forretningsforhold. Vi bidrager med vores løsninger, ekspertise og ressourcer for at hjælp dig med at transformere virksomheden og gå nye veje inden for din branche. Columbus' tilgang understøtter og fremskynder mobilitet, tingenes internet (IoT – Internet of Things), skyen og andre teknologier i hastig udvikling og fremmer dermed din transformation på en målrettet og kontrolleret måde. Mere end 1.800 virksomheder i 42 lande administrerer deres forretningsudvikling med branche- og produktivitetsløsninger, der er udviklet af Columbus.

Det er ikke svært, når først man ved hvordan ... 'Once you know how'!

Lokation
Ballerup eller Aarhus

Ansøgningsfrist
Ansøgninger behandles løbende

Market Manager, Business Analytics

 

Kan du forklare vores kunder om Business Analytics og vise dem hvilken værdi de kan få deraf?

Vil du fungere som en nøglespiller samt udfylde en helt afgørende rolle med stor indflydelse på vores go-to-market strategi?

Så er dette en unik mulighed for at tage ansvar for vores fremtidige salgsaktiviteter omkring Business Analytics både lokalt og internationalt i tæt samspil med de dygtigste kolleger.

 

Bliv ansvarlig for salg af Business Analytics løsninger

Som Market Manager får du ansvar for at drive salget og løsningerne af Business Analytics og bliver således det centrale omdrejningspunkt i forhold til vores salgsaktiviteter på dette område. Du skal bidrage til holdbare løsningsvisioner for vores kommende og eksisterende kunde i samarbejde med såvel de øvrige sælgere som de leveranceansvarlige.

Du bliver ansvarlig for at øge virksomhedens portefølje af kunder og skal selvstændigt planlægge, booke og gennemføre møder med nye target-kunder med henblik på at sælge Columbus’ Business Analytics løsninger.

Designet af løsningskoncepter indenfor Business Analytics (BI, Cortana, IOT, budgettering, konsolidering samt forecasting) vil du stå for i tæt samarbejde med de leveranceansvarlige.

Din styrke ligger i at skabe visioner hos kunderne, forstå deres processer og anvise konkrete løsningsforslag. I overensstemmelse med vores software partners løsningsstrategi og vision, tænker du også rollebaseret og ved, hvordan man synliggør den værdi, vi med vores løsninger og kompetencer kan tilvejebringe kunden.

At du kan lukke kontrakten og sikre fremdrift under implementeringen, ser vi som en selvfølge.

 

Professionalisme og fantastisk engagement fra de dygtigste kolleger

Om du skal have din hverdag på vores kontor i Ballerup eller Aarhus er helt op til dig. Til gengæld er det sikkert, at du tilbydes et tæt samarbejde med Danmarks dygtigste salg-, marketing- og serviceteams uanset lokationen. Vi er de dygtigste, fordi vi implementerer med en processorienteret og metodisk tilgang som i dén grad også sikrer kunden den rigtige løsning i henhold til den kommende EU dataforordning.

”Vi er en salgsafdeling præget af team stemning – sparring, professionalisme og teamwork er i højsædet. Men teamworket rækker også videre ud i organisationen”, fortæller Sales Director Søren Vive.

Det betyder også at vores arbejdsplads har det så godt kollegialt, at flere også gerne bruger fritiden sammen. Det kommer eksempelvis til udtryk, når startskuddene lyder til Nordic Race og DHL, og når sneen falder i de østrigske alper.  

  

Som den ideelle kandidat har du solid erfaring fra en lignende stilling, en dyb økonomisk forståelse, gerne via din uddannelse, samt en analytisk evne i forhold til at forstå kundens processer. Endvidere evner du naturligvis at initiere og gennemføre salgsaktiviteter.

  • Du er troværdig og strukturet og formår at begejstre kunderne med dine evner til at se løsningsmuligheder og matche op mod kundens udfordringer og ønsker.
  • Du har et stort relevant netværk og er i den grad udadvendt og relationsskabende – både i forhold til kunder samt partnere (gerne hos Microsoft og Qlik)
  • Du trives med rejseaktivitet og muligheden for at løse internationale opgaver i samarbejde med vores Columbus kolleger i andre lande
  • Du skriver og taler flydende dansk og engelsk

 

Lyder dette som noget der matcher dig, ser vi frem til snart at modtage din ansøgning. Ansøgningerne vil blive behandlet løbende, men hav lidt tålmodighed med os her i juli, hvor den også står på ferietid med vores familier.

Har du spørgsmål til stillingen er du naturligvis mere end velkommen til at kontakte Søren Vive, Sales Director på telefon 70 20 50 00. Derudover kan du finde endnu flere oplysninger om os på www.columbusglobal.com/da-DK