Vi ansætter, udvikler og beholder de dygtigste, mest kundeorienterede medarbejdere inden for vores område. Vores organisation som helhed har udført mere end 8.000 installationer. Vi leverer mere end 1,5 millioner konsulenttimer i vores primære brancher fødevarer, produktion og detailhandel, hvor vi har håndteret stort set enhver tænkelig udfordring, hvor teknologi kan være til nytte.

Columbus er et børsnoteret selskab med over 28 års veldokumenteret succes i branchen. Vi har ressourcerne til at skabe, erhverve og udvikle den ekspertise og de teknologier, der virkelig gør en forskel.

Uanset hvilken vej din virksomhed tager i sin levetid, er Columbus med på rejsen. Med over 40 kontorer, et globalt leveringscenter og standardiserede metoder har vi størrelsen og ressourcerne til at hjælpe dig når som helst i virksomhedens udvikling og hvor som helst i verden. Columbus' teams har ekspertisen inden for forretning, industri, digitalisering og lokal forretningskultur til at gennemføre komplekse, internationale projekter.

Vores software er anerkendt som et solidt, sikkert valg, hvilket understreges af de mange priser, vi har vundet. Columbus er tre gange blevet udnævnt til Microsoft Global ISV of the Year inden for de seneste år.

Ligesom de fleste af vores kunder er vi ikke tilfredse med bare at forbedre de eksisterende forretningsforhold. Vi bidrager med vores løsninger, ekspertise og ressourcer for at hjælp dig med at transformere virksomheden og gå nye veje inden for din branche. Columbus' tilgang understøtter og fremskynder mobilitet, tingenes internet (IoT – Internet of Things), skyen og andre teknologier i hastig udvikling og fremmer dermed din transformation på en målrettet og kontrolleret måde. Mere end 1.800 virksomheder i 42 lande administrerer deres forretningsudvikling med branche- og produktivitetsløsninger, der er udviklet af Columbus.

Det er ikke svært, når først man ved hvordan ... 'Once you know how'!

Lokation
Aarhus, Aalborg eller Ballerup

Tiltrædelse
Snarest muligt

Ansøgningsfrist
Samtaler afholdes løbende

Business Consultant med udpræget kundepleje-gen og erfaring inden for manufacturing eller supply chain søges

 

Vi vækster og har travlt i vores Customer Operations Consulting team. Vi søger derfor flere kolleger og har brug for serviceorienterede forretningskonsulenter, der kan medvirke til at skabe stærke og varige relationer til vores kunder.

Vores kunder betyder alt for os, og vi vil gerne beholde dem for altid.

 

Hos Columbus har vi organiseret vores kundevedligehold i en separat enhed - Customer Operations. Vi har værdiskabende services og serviceniveauer, som hjælper vores kunder med at optimere deres ERP-løsning og integrerede softwareløsninger.

Customer Operations er ikke blot support. Vi rådgiver vores kunder til at udvikle deres forretning, så de er klar til de udfordringer og forandringer der venter. Customer Operations er en af hjørnestenene i Columbus’ ambition om at være det bedste sted at være kunde. Det gør vi med høj kvalitet, hurtig responstid og professionel forretningsudvikling.

Vores kernekompetencer er Microsoft Dynamics AX/D365 samt relevante tillægsløsninger, men vi servicerer hele porteføljen omkring kundens løsning.

Som Business Consultant hos Columbus Customer Operations bliver du en del af et dedikeret team af forretningskonsulenter, der bruger tid på at sætte sig ind i kundens virksomhed og dennes forretningsmål. Det skaber værdi uanset om der er tale om en langsigtet udviklingsindsats eller akut eksperthjælp.

Du deltager i serviceringen af kunderne enten on-site eller via Skype og i tæt samarbejde med vores Service Delivery Managers og øvrige kolleger.

Du får din hverdag på vores kontor i Aarhus, Aalborg eller Ballerup alt efter hvad der passer dig bedst.

 

Hvem er du...

Du har igennem din karriere opbygget forretningsmæssig forståelse inden for områderne Manufacturing og/eller Supply Chain – meget gerne som konsulent inden for ERP.

Du kan være en konsulent, der ønsker en mindre udfarende hverdag, men brænder for fortsat at arbejde med Microsoft Dynamics AX/D365. Alternativt kan du også være ansat hos en slutbruger.

Dit teoretiske grundlag er i hvert fald på plads og er muligvis blevet suppleret med en ITIL certificering.

Du er meget serviceminded, positiv og sælgende ved enhver kundekontakt. Dit kvalitetsniveau er meget højt, og du afslutter dine opgaver 100%.

Du trives bedst med at indgå i et team og er generelt udadvendt og tillidsvækkende.

Da vi har globale kunder og kolleger i Indien, skal du beherske engelsk i både skrift og tale.

 

Vi tilbyder..

Ud over et udfordrende job med nationale og internationale opgaver, tilbyder vi dig først og fremmest en arbejdsplads med fantastiske kolleger, der er gode for en faglig stærk sparring og som har det sjovt sammen. Faktisk har vi det så godt kollegialt, at flere også gerne bruger fritiden sammen. Det kommer eksempelvis til udtryk, når startskuddet lyder til Nordic Race og DHL, og når sneen falder i de østrigske alper.

En attraktiv ansættelse med bl.a. fleksibilitet, der får arbejde og fritid til at hænge sammen, ser vi som et selvfølge.

 

Din ansøgning..

Yderligere informationer omkring stillingen kan fås ved henvendelse til Manager Britt Munk-Madsen på telefon 70 20 50 00.