Vi ansætter, udvikler og beholder de dygtigste, mest kundeorienterede medarbejdere inden for vores område. Vores organisation som helhed har udført mere end 8.000 installationer. Vi leverer mere end en million konsulenttimer i vores primære brancher fødevarer, produktion og detailhandel, hvor vi har håndteret stort set enhver tænkelig udfordring, hvor teknologi kan være til nytte.

Columbus er et børsnoteret selskab med over 27 års veldokumenteret succes i branchen. Vi har ressourcerne til at skabe, erhverve og udvikle den ekspertise og de teknologier, der virkelig gør en forskel.

Uanset hvilken vej din virksomhed tager i sin levetid, er Columbus med på rejsen. Med over 40 kontorer, et globalt leveringscenter og standardiserede metoder har vi størrelsen og ressourcerne til at hjælpe dig når som helst i virksomhedens udvikling og hvor som helst i verden. Columbus' teams har ekspertisen inden for forretning, industri, digitalisering og lokal forretningskultur til at gennemføre komplekse, internationale projekter.

Vores software er anerkendt som et solidt, sikkert valg, hvilket understreges af de mange priser, vi har vundet. Columbus er tre gange blevet udnævnt til Microsoft Global ISV of the Year inden for de seneste år.

Ligesom de fleste af vores kunder er vi ikke tilfredse med bare at forbedre de eksisterende forretningsforhold. Vi bidrager med vores løsninger, ekspertise og ressourcer for at hjælp dig med at transformere virksomheden og gå nye veje inden for din branche. Columbus' tilgang understøtter og fremskynder mobilitet, tingenes internet (IoT – Internet of Things), skyen og andre teknologier i hastig udvikling og fremmer dermed din transformation på en målrettet og kontrolleret måde. Mere end 1.800 virksomheder i 42 lande administrerer deres forretningsudvikling med branche- og produktivitetsløsninger, der er udviklet af Columbus.

Det er ikke svært, når først man ved hvordan ... 'Once you know how'!

Lokation
Ballerup, Aarhus eller Aalborg

Tiltrædelse
Snarest muligt

Ansøgningsfrist
Ansøgningerne behandles løbende

Business Consultants søges til Analytics og Business Insights

 

Vores Analytics afdeling arbejder inden for alle facetter af virksomhedernes rapporterings- og analyseområder, og særligt inden for Microsoft Analytics har vi stor tilgang af spændende internationale projekter.

Vi søger derfor velfunderede og dynamiske Business Consultants til  at være en del af vores stærke team,der er præget af en uformel og sjov omgangstone.

 

Vores kunder repræsenterer en bred vifte af danske og internationale virksomheder, som ofte har en kompleks organisering og problemstillinger, der giver spændende faglige udfordringer. I samarbejde med vores øvrige konsulenter inden for Microsoft Dynamics 365 løser Columbus Analytics afdelingen mange varierende opgaver for at sikre, at vi skaber de bedste forretningsmæssige løsninger for vores kunder.

 

Din rolle
Som Business Consultant vil du have følgende opgaver:

  • Du leverer innovative, velfungerende og værdiskabende løsninger i samarbejde med vore kunder
  • Du indgår tæt dialog med kunden for at afdække behov, analysere og belyse mulige løsninger indenfor eksempelvis analyser, ledelsesrapportering, målstyring og financiel budgettering og konsolidering
  • Du deltager naturligt i udviklingen af vores kunders løsninger, og bistår samtidigt aktivt i salget af vore løsninger
  • Du kommer til at arbejde med den nyeste teknologi fra bl.a. Microsoft og Prophix

 

Din profil
Du medbringer erfaring som Business Consultant fra en konsulentvirksomhed eller fra tilsvarende arbejdsopgaver i en større virksomhed.

Du har et godt kendskab til den forretningsmæssige virkelighed, som Analytics indgår i, f.eks. rapporterings- og målstyringsmetoder. Du er naturligt kundeorienteret og selvkørende i teamsammenhænge.

Desuden forestiller vi os, at du har følgende profil:

  • Generel forståelse for Analytics og opbygning af den bagvedliggende dataplatform
  • Konkret erfaring med Microsoft Dynamics 365 eller anden ERP platform
  • Erfaring med SQL Server Analysis Services (SSAS), Reporting Services (SSRS), SQL Integration Services (SSIS), frontend værktøjer som Power BI, Qlik, Tableau m.m.
  • Udadvendt, serviceminded og fuld af gå-på-mod

 

Hvad tilbyder vi..
Udover spændende nationale og internationale projekter, tilbyder vi dig først og fremmest en arbejdsplads med fantastiske kolleger, der er gode for en faglig stærk sparring og som har det sjovt sammen. Derudover tilbydes du en attraktiv medarbejderpakke med gode muligheder for udvikling og fleksibilitet, der får arbejde og fritid til at hænge sammen.

 

Kontakt os..
Måtte du har brug for yderligere informationer omkring stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Lars Bo Nielsen, Manager Business Intelligence på telefon 2969 0620.