Vi ansætter, udvikler og beholder de dygtigste, mest kundeorienterede medarbejdere inden for vores område. Vores organisation som helhed har udført mere end 8.000 installationer. Vi leverer mere end en million konsulenttimer i vores primære brancher fødevarer, produktion og detailhandel, hvor vi har håndteret stort set enhver tænkelig udfordring, hvor teknologi kan være til nytte.

Columbus er et børsnoteret selskab med over 27 års veldokumenteret succes i branchen. Vi har ressourcerne til at skabe, erhverve og udvikle den ekspertise og de teknologier, der virkelig gør en forskel.

Uanset hvilken vej din virksomhed tager i sin levetid, er Columbus med på rejsen. Med over 40 kontorer, et globalt leveringscenter og standardiserede metoder har vi størrelsen og ressourcerne til at hjælpe dig når som helst i virksomhedens udvikling og hvor som helst i verden. Columbus' teams har ekspertisen inden for forretning, industri, digitalisering og lokal forretningskultur til at gennemføre komplekse, internationale projekter.

Vores software er anerkendt som et solidt, sikkert valg, hvilket understreges af de mange priser, vi har vundet. Columbus er tre gange blevet udnævnt til Microsoft Global ISV of the Year inden for de seneste år.

Ligesom de fleste af vores kunder er vi ikke tilfredse med bare at forbedre de eksisterende forretningsforhold. Vi bidrager med vores løsninger, ekspertise og ressourcer for at hjælp dig med at transformere virksomheden og gå nye veje inden for din branche. Columbus' tilgang understøtter og fremskynder mobilitet, tingenes internet (IoT – Internet of Things), skyen og andre teknologier i hastig udvikling og fremmer dermed din transformation på en målrettet og kontrolleret måde. Mere end 1.800 virksomheder i 42 lande administrerer deres forretningsudvikling med branche- og produktivitetsløsninger, der er udviklet af Columbus.

Det er ikke svært, når først man ved hvordan ... 'Once you know how'!

Lokation
Søborg

Tiltrædelse
Snarest muligt

Ansøgningsfrist
Ansøgninger behandles løbende

Erfaren IT driftschef søges til spændende rejse i international virksomhed

 

Som driftschef i Columbus Infrastructure Services (CIS) bliver du ansvarlig for driften af vores kundevendte driftsplatform samt medarbejderne, der driver denne på dagligt basis. Vores kunder har ca. 750 servere på vores lokale platform, der er baseret på Microsoft Hyper-V teknologi.

P.t. står vores platform co-located hos en af markedets førende udbydere på hosting services, men fremtiden kunne byde på alternative løsninger, da vi ønsker at fokusere på vores kernekompetencer, der primært ligger indenfor Managed Services og dermed på laget over hypervisor niveau.

Vores primære drift varetages i dag af et mindre team af dedikerede ressourcer med stor indsigt i løsninger og teknologi. Vækstplaner og interessen i produkterne gør dog, at antallet af ansatte forventes at stige i løbet af 2018.

 

Lidt om dig..

Dit daglige fokus ligger på stabil og sikker drift. Du har dit fokus på teknisk ledelse, og du navigerer hjemmevant i ITIL termer. Du er planlægger, og du formår at få gennemført dine planer – også når der er rift om ressourcerne. Du er fagligt stærk indenfor drift og udvikling af Microsoft hosting services og har dyb teknisk viden om Microsoft baserede driftssystemer, Azure og O365.

Du har arbejdet indgående med best practices for hosting selskaber og du kan din ISO 27.000 på rygraden. Du har ligeledes arbejdet med IT revision så som ISAE3402 i dine tidligere virker, ligesom du forventes at stå for dette fremadrettet i Columbus.

Du er kendetegnet ved din robusthed, og du lader ikke dit fokus forsvinde, når der er travlt. Du arbejder hjemmevant i krydsfeltet mellem kunder, personale og tredjepartsleverandører, og du har adskillige større succesfulde kundeimplementeringsprojekter i bagagen.

Du har erfaring i proces- og systemimplementering i forbindelse med drift, og du har arbejdet med større ITSM systemer så som Service Now eller lignende. Du har arbejdet med internationale teams og har bevist, at du ikke er begrænset af hverken sprog eller kultur i forbindelse med at opnå solide resultater indenfor dit område.

Du er i stand til at arbejde fleksibelt. Vi har som udgangspunkt mulighed for remote working, og vi arbejder med frihed under ansvar. I din stilling må du forvente, at der bliver en del arbejde i Jylland, ligesom du må forvente begrænset international rejseaktivitet.

Du har fokus på dine medarbejdere og har en motiverende lederstil. Du har arbejdet med personaleudvikling tidligere – meget gerne i hostingbranchen, og forstår værdien af motivation og positiv indstilling til problemløsning.

I denne stilling er det et must, at du kan kommunikere på engelsk på højt niveau (tale og skrift), har kørekort og egen bil til rådighed samt ren straffeattest.

 

Lidt om os..

Columbus Infrastruture Services (CIS) er på en meget spændende rejse, der har fokus på managed services. Det er således selvfølgeligt at CIS’ forretningsområde er højt prioriteret og profileret, og der er stor positiv interesse fra Columbus’ øverste ledelse. Vi tænker og agerer globalt, og vi arbejder med teams på tværs af flere tidszoner fra Indien til USA. Det betyder, at vores kultur baserer sig på, at den enkelte yder sit bedste hver dag.

På vores danske kontorer, hvor størstedelen af dine arbejdsdage vil være, har vi nogle fantastiske forhold. Der er morgenmad hver dag, frugtordning, drikkevarer, fredagshygge og meget mere. Men vigtigst af alt så har vi en god omgangstone med plads til både humor og faglighed.

Vi investerer i vores medarbejdere, og vi belønner en god indsats. Vi har fokus på videreuddannelse og certificeringer for at beskytte vores vigtigste aktiver – vores ansatte.

 

Kontakt os
Måtte du have brug for yderligere information omkring stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Service Director Jan van Hauen, på telefon 70205000.

 Stillingen ønskes besat hurtigst muligt, så alle ansøgninger behandles løbende.