Vi ansætter, udvikler og beholder de dygtigste, mest kundeorienterede medarbejdere inden for vores område. Vores organisation som helhed har udført mere end 8.000 installationer. Vi leverer mere end en million konsulenttimer i vores primære brancher fødevarer, produktion og detailhandel, hvor vi har håndteret stort set enhver tænkelig udfordring, hvor teknologi kan være til nytte.

Columbus er et børsnoteret selskab med over 27 års veldokumenteret succes i branchen. Vi har ressourcerne til at skabe, erhverve og udvikle den ekspertise og de teknologier, der virkelig gør en forskel.

Uanset hvilken vej din virksomhed tager i sin levetid, er Columbus med på rejsen. Med over 40 kontorer, et globalt leveringscenter og standardiserede metoder har vi størrelsen og ressourcerne til at hjælpe dig når som helst i virksomhedens udvikling og hvor som helst i verden. Columbus' teams har ekspertisen inden for forretning, industri, digitalisering og lokal forretningskultur til at gennemføre komplekse, internationale projekter.

Vores software er anerkendt som et solidt, sikkert valg, hvilket understreges af de mange priser, vi har vundet. Columbus er tre gange blevet udnævnt til Microsoft Global ISV of the Year inden for de seneste år.

Ligesom de fleste af vores kunder er vi ikke tilfredse med bare at forbedre de eksisterende forretningsforhold. Vi bidrager med vores løsninger, ekspertise og ressourcer for at hjælp dig med at transformere virksomheden og gå nye veje inden for din branche. Columbus' tilgang understøtter og fremskynder mobilitet, tingenes internet (IoT – Internet of Things), skyen og andre teknologier i hastig udvikling og fremmer dermed din transformation på en målrettet og kontrolleret måde. Mere end 1.800 virksomheder i 42 lande administrerer deres forretningsudvikling med branche- og produktivitetsløsninger, der er udviklet af Columbus.

Det er ikke svært, når først man ved hvordan ... 'Once you know how'!

Lokation
Søborg

Tiltrædelse
Snarest muligt

Ansøgningsfrist
Ansøgninger behandles løbende

Senior IT projektleder søges infrastruktur projekter

 

Columbus Infrastructure Services (CIS) leverer driftsløsninger og managed services til ca. 250 danske og udenlandske kunder. Vi arbejder tæt sammen med resten af Columbus, der har fokus på store ERP løsninger globalt.

Som projektleder i CIS vil du være ansvarlig for alle sager, der kræver projektledelse – lige fra den indledende dialog til planlægning og gennemførsel af projekter. Dette kan være på danske projekter og danske kunder, ligesom det kan være projekter leveret globalt fra vores Indiske driftsteam

Jobbet fordrer derfor en person, der er verdensmester i kommunikation, som har stor erfaring i migreringsprojekter og som har et udpræget detaljefokus. Da miljøet er internationalt er det ligeledes nødvendigt at have erfaring med samarbejde med andre nationaliteter og kulturer.

Din daglige arbejdsplads vil være på vores kontor i Søborg, men du skal være indstillet på rejseaktivitet i både ind- og udland

 

Lidt om dig..

Du har stor og veldokumenteret erfaring som IT projektleder og har således planlagt og udført adskillige store infrastruktur projekter – gerne med globalt scope. Du er ligeledes vant til at arbejde i internationale organisationer, hvor der er mange stakeholders, der skal alignes for at sikre fremdrift i projekter.

Du kommunikerer klart og tydeligt til folk med både teknisk og forretningsmæssig baggrund, og du formår at bygge bro mellem stakeholders med forskellig baggrund og interesse.

Du er kendetegnet ved din robusthed, og du lader ikke dit fokus forsvinde, når der er travlt. Du arbejder hjemmevant i krydsfeltet mellem kunder, personale og tredjepartsleverandører og udviser en udpræget pro-aktiv tilgang til opgaver.

I denne stilling er det et must, at du formår at kommunikere på både dansk og engelsk på højt niveau (tale og skrift), har kørekort og egen bil til rådighed samt ren straffeattest (grundet ISAE3402). 

 

Lidt om os..

Columbus Infrastruture Services (CIS) er på en meget spændende rejse, der har fokus på managed services. Det er således selvfølgeligt at CIS’ forretningsområde er højt prioriteret og profileret, og der er stor positiv interesse fra Columbus’ øverste ledelse. Vi tænker og agerer globalt, og vi arbejder med teams på tværs af flere tidszoner fra Indien til USA. Det betyder, at vores kultur baserer sig på, at den enkelte yder sit bedste hver dag.

På vores danske kontorer, hvor størstedelen af dine arbejdsdage vil være, har vi nogle fantastiske forhold. Der er daglig morgenmad, frugtordning, drikkevarer, fredagshygge og meget mere. Men vigtigst af alt så har vi en god omgangstone med plads til både humor og faglighed.

Columbus investerer i sine medarbejdere, og vi belønner en god indsats. Vi har fokus på videreuddannelse og certificeringer for at beskytte vores vigtigste aktiver – vores ansatte.

 

Kontakt os
Måtte du have brug for yderligere information omkring stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Service Director Jan van Hauen, på telefon 70205000.

Stillingen ønskes besat snarest muligt, og ansøgninger behandles derfor løbende.